Fine forhold, det meste åpent

11. februar 2016

Snøfallet sist helg og mandag har hjulpet på og alle løyper vil nå være klare til helgen. Vi vil ha 2 maskiner og 2 scootere i aktivitet. Vi har problemer med en løypemaskin som venter på deler. I tillegg til løypekjøring setter vi nå ut de fleste tavlene med løypekart og løypeskiltene. Til nå har det ikke vært nok snø å sette dette fast i.

Siste løype som åpnes nå er forbindelsen fra 10km skogsløype ved Kolsrudstølen og over Rotvassli til Vardelie (Nordfjellstølen). Her har det vært vanskelig til nå i et parti på det høyeste punktet hvor det er mye steinur. Vi starter med grunnprepping og sporsetting med scooter og ser an forholdene ift kjøring med løypemaskinen.

Løypa over Smørlifjell ble kjørt med scooter og sporsetter siste helg. Dette vil bli gjentatt hvis ikke løypemaskinen kjører over. Dette gjelder også den nye løypa fra Pilset til Smørlibekken. Her er det et parti langs Pilsettjernet vi foreløpig har måttet kjøre i vannkanten. Det krever scooter. Hvis det er tilstrekkelig med snø på innsiden vil vi kjøre løypemaskinen. Den midlertidige løypa fra Smørlibekken over til Skrivarmyre er brukbar og kjørt med løypemaskin.

Ellers er planen å kjøre gjennom resten av løypenettet med løypemaskin frem mot helgen slik at alt er klart til lørdag formiddag. Dette gjelder Kruk området, Ølslykkja, Fjellsbygda, Tonsåsen og Aurdalsåsen og Kivos området.