Juleønske: skiføre..

23. desember 2016

Vi har vært spente på hvordan regnet sist søndag og mildværet i begynnelsen av uka har virket på skiløypene. I dag har vi vært ute fra morgenen av og kjørt tur retur Kruk og Heimåsgrinda over Tveitastølen, inklusive tidligløypa. 2 maskiner har kjørt etter hverandre for best mulig å løse opp det harde underlaget, for deretter å sette spor med bakerste maskin. Dette har virket godt etter hensikte og det har vært brukbare forhold i dag i disse løypene.

Vi har også kjørt opp forbi Grønnkinn og ned forbi Fjellstølen til Engertjern. Her er detikke fullt så bra, men fremkommelig. Hvis varsomhet i utforkjøringer!

Etter kl 16 er 2 maskiner på vei sørover. En maskin kjører Langeline over Bjørgovarden til Nordfjellstølen. Deretter kjøres det ned til Totjednet mot Fjellsbygda, men forholdene derfra og nedover er for skralle for løypemaskinen foreløpig.

Etterpå forsøker denne maskinen å komme seg ned til Tonsåsen.

Den andre maskinen har tatt seg opp forbi Fjellenden og ned til øvre Ølslykkja. Tilbake kjøres ned til Kivos.

10km skogsløype ble kjørt opp i går.

 

Dersom værgudene holder det de lover, venter vi mellom 5-7cm med nysnø natt til julaften. Planen er å kjøre så mye som mulig før julen ringes inn slik at løypene er fine og toppdresset til juledagene!

Vi oppdaterer etter kjøring på julaften.

Løypekjørerne og styret i Løypelaget ønsker alle En Riktig God Jul!