Skjermbilde 2014-12-18 kl. 17.32.04.png

Lite ny snø, men brorparten kjørt opp

01. desember 2016

Det har vært kuldegrader hele uka og løypene har frosset til. Vi har kjørt 2 løypemaskiner etter hverandre i det meste av løypenettet for å bryte opp det etter hvert så harde underlaget. Det er for lite snø til å bruke fresen, men 2 maskiner har gitt tilfredsstillende resultater.

Vi har kjørt hele Pilset -Kruk siden i går samt over Bjørgovarden til Totjednet halveis ned til Fjellsbygda fra Nordfjellstølen. Det er for lite snø foreløpig videre nedover for løypemaskinen, men det har vært kjørt med scooter og ATV tidligere. Foreløpig litt hardt i dette partiet.

Vær klar over at den nye løypa fra Pilset forbi Smørli til Skrivarmyre ikke er merket på løypetrackingen. skisporet.no må først få registrert dette i sitt system før det slår ut på visningen kartet. Vi avventer at dette skal bli utført.

I dag er det kjørt tilsvarende med 2 maskiner på Langeline til Gapahuken og fjelløypene over til Fjellenden. Det er også kjørt over Stiklingene og ned til Kivos. Men det mangler en bit fra Kivostjern tilbake mot løypa fra Engertjern grunnet for lite snø og åpent vann. Gå evt på veien denne biten eller på tidligere scooterkjørt underlag.

10km Skogsløye også kjørt.

I  morgen gjør vi et nytt forsøk på å komme ned mot Tonsåsen. Et par åpne bekker nedenfor Nordfjellstølen kan volde problemer. Følg med på GPS trackingen.