Varierende temp, men brukbare forhold

24. november 2016

Vi har nå kjørt opp stadig mer av løypenettet med stormaskin og fortsetter så lenge forholdene tillater det. Det var mange varmegrader tirsdag og det er meldt forbigående mildt igjen i morgen fredag. Det er kjørt med stormaskin i hovedløypa frem til Pilset, samt tidligrunden. Sydover fra Danebu er det kjørt hovedløypa Langeline over Bjørgovarden til Nordfjellstølen og ned til Totjednet før Fjellsbygda. Videre er det kjørt over Stiklingene og ned til Ølslykkja. Løypa ned til Kivos og tilbake via Fjellstølen er også kjørt med stor maskin.

Det er også kjørt opp mesteparten av 10km skogsløype. Se for øvrig GPS trackingen.

I morgen vil vi forsøke å få grunnpreppet løypa videre ned til Fjellsbygda. Det er grunnpreppet ned til Tonsåsen og vi vil gjøre et fremstøt med stormaskin til helgen.

Vi prøver også å komme over til Pilset med scooter/ATV og fortsette prepping av den nye løypa fra Pilset via Pilsettjern og forbi skolehytta til Skrivarmyre over Tveitastølen til Kruk og tilbake via Hugufløtten (7km runden). Vi kjører tilbringer frem til bommen nederst i Stølsvegen der brøytingen stopper.

God helg!