loypemaskin på stiklingene.jpg

Takk for i år!

18. april 2022

En fantastisk påske er over! Det lille snøfallet natt til Skjærtorsdag gjorde underverker for løypene. Men, - nå er det definitivt slutt for denne sesongen!

Vi takker for alle hyggelige tilbakemeldinger, det er helt tydelig at mange setter pris på og har glede av løypearbeidet. Vi takker også alle hyttevel/veilag som samler inn årlige medlemskontigenter i sitt hytteområde samt alle andre hytteeiere, fastboende og bedrifter som også støtter oss. Uten disse midlene ville hver av oss måtte lage sine skispor selv....

Styret i Løypelaget vil også takke vår dyktige driftsleder Ole Ronny og hans mannskap for utrettelig innsats døgnet rundt for å skape grunnlaget for våre flotte skiopplevelser - tusen takk for innsatsen og utvist fleksibilitet!

Den snøfattige vinteren som vi har lagt bak oss, har vist hvor krevende terreng vi har. Inn mot 2023 sesongen vil vi jobbe med krattrydding, steinknusing og å legge ut flis i løypene.

Vi oppfordrer alle til å fjerne kratt i busker i traseene når du likevel er på tur i terrenget, men husk å kontakte Løypelaget først før du går løs på større trær. Slikt arbeid må avtales med grunneier i forkant.