løyper 4.jpg

Det snør tett, og det skal fortsette å snø til ut på lørdag

01. februar 2019

Det har siste døgn kommet over 40 cm med nysnø. 

Løypelaget var i dag FREDAG tidlig ute for å sette spor, men tett snøvær og vind gjorde at løyper blåste igjen, vi valgte derfor å stoppe videre kjøring.

Følgende områder ble i formiddag kjørt; Nærområdene Danebu/Fjellparken, Skogsløypa, Kolsrudstølen, Steintjednet, til Gapahuken, Kringlestølen, Fjelltjednet og Ividalen.

Snøen som laver ned kommer i form av rent PUDDER, det vil derfor utover fredag kveld bli kjørt i hensikt å pakke snø i områdene mot Kruk/Nythun, Tonsåsen, Ølslykkja og Fjellsbygda.

I morgen LØRDAG planlegges kjørt spor i morgentimene tilsvarende som for fredag morgen, i nærområdene Danebu/Fjellparken, Skogsløypa, Kolsrudstølen, Steintjednet, til Gapahuken, Kringlestølen, Fjelltjednet og Ividalen.

Det skal stoppe å snø lørdag formiddag, vi håper da å kunne fortsette sporsetting flest mulige steder for å få en optimal løypesituasjon foran søndagens varslede finvær...

VÆRET: Værmeldingen på YR varsler snø frem til lørdag midt på dagen, søndag er det meldt sol og fint vær. Det vil holde seg kaldt.

Følg oss på GPS trackingen, se hvor og når løypelaget kjører, se www.loypelaget.no