1124_02 trondvidar.jpg

Løypekjøring foran helgen 24. - 26. november

24. november 2023

Bildet fra Norakerskogen dag fredag morgen.
Foto: Trond Vidar østgård

Områder kjørt de siste dagene; det har denne uken blitt kjørt med løypemaskin og satt spor i følgene områder; Danebu, Skogsløypa, Langeline over Bjørgovarden, til toppen av Fjellsbygda, og deler av løypa på Tonsåsen. Nordover fra Danebu, Ravangsmyra, Dammtjern runden, Engetjern runden, over Fjellenden, og retur Kivos.

Det er også kjørt med scooter og pakket snø i Ividalen og Stiklingene.


Bildet fra området Indre Gapahuk tatt i natt.
Foto: Trond Vidar østgård

I dag fredag/foran helgen; det vil bli kjørt fra Danebu og ut Tidligløypa, videre i hovedløypen mot Nythun/Heimåsgrinda.

Det planlegges videre å kjøre med scooter for å pakke snø i øvrige løyper mot Kruk.

MRK! Pga. noe ustabilt vær og sterk vind vil sporene i deler av løypenettet kanskje blåse igjen. Vi har også i dag noe redusert kapasitet på våre løypemaskiner grunnet tekniske utfordringerer. Vi er derfor usikre på hva og hvor løypene kan bli kjørt opp igjen. 

Følg oss på GPS trackingen, se hvor og når løypelaget kjører, se www.loypelaget.no

VÆRET fremover; se YR...

Bli venn med løypelaget på Snapchat

For de mest ihuga skientusiastene har vi etablert Snapchat som en ny kanal hvor vi deler aktivitet fra løypearbeidet som i praksis pågår døgnet rundt.

Kanalen driftes av preppemannskapet, så her får du ufilterte hendelser direkte fra både situasjon og hjerte. Du kan bli venn med aurdalogkrukløypelag ved å søke på "aurdalogkruk" i Snapchat.

Ha en super helg, og god tur!