1208 Ole Ronny_02.jpg

Løypekjøring helgen 08. - 10. desember

08. desember 2023

Bildet av vår nye løypemaskin
Foto: Ole Østgård

Oppdatert løyperapport søndag formiddag

3 løypemaskiner har vært i drift siden tidlig morgen, og hovedløypene er nå kjørt. Fjelløyper har dårlig sikt, og det er derfor ikke sikkert at disse blir kjørt. I øyeblikket er et ikke kjørt over Bjørgovarden. Vi fortsetter å kjøre løyper i deler av løypenettet. :-)

Følg oss på GPS trackingen, se hvor og når løypelaget kjører, se www.loypelaget.no

Oppdatert løyperapport lørdag kl. 10:00

Det har i løpet av natten kommet ca. 2-3 cm med snø, løyper står fortsatt bra. Det fortsetter å snø, sikten er dårlig, og det er svak vind med vindkast som gjør at løyper i utsatte områder lett føyker igjen. Løypelaget avventer løypekjøring i påvente av at været blir noe bedre.

 

Status fredag formiddag; det er snø i luften, det kan videre forventes 5-10 cm med snø (kanskje mer) i løpet av kommende døgn, og det er tilnærmet vindstille.
Det holder seg kaldt, og løypene som ble kjørt sist helg står fortsatt bra.

Løypelaget har i dag fredag påbegynt oppkjøring av løypenettet. Ut fra løyper som fortsatt står bra og varierende værmelding for kommende døgn, vil dagens løypekjøring begrense seg til; Fjellparken, Langeline ut til Ytre Gapahuk, og tilbake via Storstølen. I tillegg blir det kjørt rundt Damtjern.


Bildet av vår nye løypemaskin
Foto: Ole Østgård

I morgen lørdag; vi planlegger videre løypekjøring med start tidlig morgen. Hvilke områder som blir kjørt vil måtte avventes ut fra mengde snø som er varslet. Vi vil forsøke å oppdatere løyperapporten i løpet av morgentimene.

Følg oss på GPS trackingen, se hvor og når løypelaget kjører, se www.loypelaget.no

VÆRET fremover; se YR...


Langeline i dag kl. 15:30
Foto: Webkamera

Bli venn med løypelaget på Snapchat

For de mest ihuga skientusiastene har vi etablert Snapchat som en ny kanal hvor vi deler aktivitet fra løypearbeidet som i praksis pågår døgnet rundt.

Kanalen driftes av preppemannskapet, så her får du ufilterte hendelser direkte fra både situasjon og hjerte. Du kan bli venn med Aurdal og Kruk Løypelag ved å søke på "aurdalogkruk" i Snapchat.

Ha en super helg, og god tur!