623C86A8-EA88-43F2-81AF-75A12065B754.jpg

OPPDATERT løyperapport torsdag 23. mars

23. mars 2023

Arkivbilde.
Foto: Jan Erik Olsrud

STATUS TORSDAG KVELD
Det er i kveld forsøkt kjørt løyper, men dessverre med dårlig resultat. Snøen som har lagt seg tidligere i dag er veldig våt og tung. Løypemaskinen går tungt, og det blir for stor belastning på maskiner som vi forsøker å unngå nå foran lørdagens Skimaraton.

Løypelaget ønsker å avvente i håp om minusgrader slik at løypekjøringen ikke blir for utfordrende. Vi har fremdeles målsetting om å få kjørt løyper til helgen.

TIDLIGERE I UKEN
Aurdal og Kruk Løypelag står sammen med Skautvål IL som arrangør av Valdres Skimaraton som gjennomføres lørdag 25. mars, dvs. kommende lørdag.

Løypekjøring i vårt eget løypenett de nærmeste dagene vil måtte nedprioriteres av hensyn til nødvendige forberedelser foran skirennet lørdag. Vi har allikevel som målsetting å få kjørt mest mulig av eget løypenett fra torsdag og før helgen.

MRK. Lørdag vil løypekjøringen prioriteres i løypetraseen til VALDRES SKIMARATON, dvs. mellom Danebu og Kruk/Heimåsgrinda via Pilset. Utenfor nevnte løypeområder kan det ikke forventes kjøring av løyper før om nødvendig på søndag.

Følg oss på GPS trackingen, se hvor og når løypelaget kjører, se www.loypelaget.no

VALDRES SKIMARATON

  • Praktisk informasjon/ALT OM RENNET, finner du her...
  • Total væroversikt for løypetraseen til Valdres Skimaraton, finner du her...
  • Hva skal jeg smøre med? Informasjonen oppdateres daglig frem til rennstart... Hold deg oppdatert her...

VIKTIG! Det er mye snø i fjellet og det foreligger skredfare! Vi anbefaler å holde unna fjellsider...

VÆRET fremover; se YR...