jul_løyper 13.jpg

Julehilsen fra løypelaget

15. desember 2020

Endelig har snøen kommet. Vi arbeider systematisk med å jobbe oss framover i terrenget, med bygging av snøbruer over bekker – planere ut skråterreng, og parallelt åpne løypenettet med snøskuter.  I et terreng som vårt tar dette arbeidet tid, og vi er nok ca. 6 uker senere i gang sammenlignet med i fjor.

Mandag 14. des. bygget vi løypetraseen i skråterrenget fra Bjørgovarden og ned til Vardelia, og vi fortsetter videre ned mot Fjellsbygda og Tonsåsen før helgen.
Videre arbeider vi med å åpne løypene mot Ølslykkja. Løyper som er åpnet, blir preparert inn mot helgen.

Siste løyperapport finner du alltid på www.loypelaget.no , der kan også følge preppingen via vår GPS sporing og du kan se hvor og når løypelaget kjører løyper.
 
Målsettingen er at alle skal ha et løypetilbud til jul, men det er veldig avhengig av hvor varmt det blir i helgen og dagene før jul. YR melder om rød grader fra lørdag 19. til tirsdag 22. desember. Da vil vi avvente til det blir kuldegrader før preppingen fortsetter. Vi har ikke nok såle til å bruke fres, og vil da prøve å unngå at det blir for hardt når det ser ut til å fryser på igjen lille julaften.
 
Vi har ikke målt isen på noen vann og vil inntil videre fraråde å gå over vannene!
 
Når det gjelder årsmøte i Løypelaget, har vi valgt å legge dette til midten av Januar, da som et digitalt møte.
Innkalling og saksdokumenter vil bli lagt ut på hjemmesiden vår: www.loypelaget.no
 
Vi ønsker alle skiløpere en riktig god jul!